Advertisement

Μανη Φωτια Τωρα : Pwtpz5ukej2e3m / Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας.

Μανη Φωτια Τωρα : Pwtpz5ukej2e3m / Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας.. Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album: Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες: Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας.

«η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Fwtia Sthn Anatolikh Manh Ekkenwnetai O Oikismos Libadia
Fwtia Sthn Anatolikh Manh Ekkenwnetai O Oikismos Libadia from eleftherostypos.gr
Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να.

Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Προληπτική εκκένωση στην ανατολική μάνη. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη.

Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας.

Mhj8imwgbzmhym
Mhj8imwgbzmhym from nb.bbend.net
Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Μαίνεται η φωτιά στη σάμο:

×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι: Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας.

Fwtia Sth Manh Olonyxtia Maxh Me Tis Floges
Fwtia Sth Manh Olonyxtia Maxh Me Tis Floges from i1.prth.gr
Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. ×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Προληπτική εκκένωση στην ανατολική μάνη. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album:

Posting Komentar

0 Komentar