Advertisement

Φωτια Ηρακλειο : Hzvzql 5eqfybm - Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις.

Φωτια Ηρακλειο : Hzvzql 5eqfybm - Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις.. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού

Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Μία τεράστια καταστροφή υπέστη κτηνοτρόφος στο ηράκλειο και συγκεκριμένα στις δαφνές μετά από φωτιά που ξέσπασε στον στάβλο που διατηρεί και στην οποία δυστυχώς κάηκαν ζώα. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης.

9yetejtfavfsam
9yetejtfavfsam from www.mag24.gr
Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη για την κατάσβεση φωτιάς κοντά στο μποδοσάκειο στο ηράκλειο. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης.

Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση.

Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη για την κατάσβεση φωτιάς κοντά στο μποδοσάκειο στο ηράκλειο.

Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα.

Olrh4g1h8 Linm
Olrh4g1h8 Linm from www.briefingnews.gr
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε.

Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν.

Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ.

Synelhf8hsan Ypallhloi Toy Deddhe Gia Th Fwtia Sto Hrakleio Athens Voice
Synelhf8hsan Ypallhloi Toy Deddhe Gia Th Fwtia Sto Hrakleio Athens Voice from www.athensvoice.gr
Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Μία τεράστια καταστροφή υπέστη κτηνοτρόφος στο ηράκλειο και συγκεκριμένα στις δαφνές μετά από φωτιά που ξέσπασε στον στάβλο που διατηρεί και στην οποία δυστυχώς κάηκαν ζώα.

Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Νικόλαος αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμαλιάδα αμφιλοχία αμφισσα ανδρος αργος άρτα βέροια βόλος γαύδος γιαννιτσά γρεβενά δράμα έδεσσα ελασσόνα επίδαυρος ζάκυνθος ηράκλειο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι.

Posting Komentar

0 Komentar